000 01606nam a2200409Ia 4500
001 200448228
999 _c200448228
_d66440
003 TR-AnTOB
005 20240812131310.0
007 ta
008 090714s2009 tu 000 0 tur d
020 _a9789944604222
_qprint
020 _a9944604224
020 _a9789944604239
_qelectronic
035 _a(OCoLC)424558086
040 _aTVG
_beng
_erda
_cTVG
_dOCLCQ
_dSULEY
_dTR-AnTOB
041 _atur
050 0 0 _aTX656
_b.P764 2009
090 _aTX656
_b.P764 2009
245 0 0 _aProfesyonel mutfak ve ekipmanları için Avrupa direktifleri ve standartlarının uygulama rehberi /
_cHazırlayan Avrupa Profesyonel Mutfak Ekipmanları Üreticileri Federasyonu (EFCEM)
264 1 _aİstanbul :
_bİTO ;
_c2009.
300 _a146 pages :
_bgraphics, tables ;
_c24 cm.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aİstanbul Ticaret Odası Avrupa Birliği yayınları ;
_vyayın no. 2009-5
650 0 7 _aMutfak aletleri
_vStandartlar.
_2etuturkob
_9136183
650 0 7 _aBesin hizmeti
_xAraç, gereç ve donanımlar.
_2etuturkob
_9112697
650 0 7 _aMutfaklar
_xDonanım.
_9136184
650 0 _aKitchen utensils
_vStandards.
650 0 _aFood service
_xEquipment and supplies.
650 0 _aQuantity cooking
_xEquipment and supplies.
650 0 _aKitchens
_xEquipment and supplies
710 2 _aEuropean Federation of Catering Equipment Manufacturers
_9136185
830 0 _aİstanbul Ticaret Odası.
_pAvrupa Birliği yayınları ;
_v2009-5.
942 _2lcc
_cBK