000 01186nam a2200337 i 4500
001 200448569
999 _c200448569
_d66781
003 TR-AnTOB
005 20250603134144.0
007 ta
008 220414s2018 tu 000 0 tur dur u
020 _a9786052249154
040 _aTR-AnTOB
_btur
_erda
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
044 _ctu
050 _aHD9425.T92
090 _aHD9425.T92
_bY46 2018
245 0 0 _aYem ve kırmızı et sempozyumu raporu /
_ceditör Kazım Şahin.
264 1 _aAnkara :
_bTürkiye Bilimler Akademisi,
_c2018.
300 _a103 pages :
_btables, illustrations ;
_c27 cm.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aTürkiye Bilimler Akademisi yayınları ;
_vTÜBA raporları no: 27.
650 7 _aYem endüstrisi
_zTürkiye
_2etuturkob
_9132785
650 0 _aEt endüstrisi ve ticareti
_zTürkiye
_9122538
700 1 _aŞahin, Kazim
_eeditör
_9111826
830 1 _aTürkiye Bilimler Akademisi yayınları ;
_vTÜBA raporları no: 27.
856 4 0 _uhttps://katalog.ogu.edu.tr/yordam/?p=1&alan=kunyeDemirbasKN_str&q=0135569
942 _2lcc
_cBK