000 00996nam a2200265 a 4500
001 200450731
999 _c200450731
_d68943
003 TR-AnTOB
005 20240911162850.0
007 ta
008 220524s2021$$$$tu#a###$r01###$$$$#tur u
040 _aTR-AnTOB
_btur
_erda
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
050 0 0 _aGT2853.T9
_bI88 2021
090 0 0 _aGT2853.T9
_bI88 2021
245 0 _aİstanbul mutfağında ahenk ve lezzet /
_cyayına hazırlayan Ayşe Aydın Böhürler ; İTO yayın kurulu Dr. İsrafil Kuralay, Münir Üstün, Prof. Dr. Nihat Alayoğlu, Erhan Çardaklı, Şükrullah Dolu, A.Erdem Kiracı, Tolunay Dayı.
264 1 _aİstanbul :
_bİstanbul Ticaret Odası,
_c2021.
300 _a219 pages :
_billustrations ;
_c33 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aBeslenme alışkanlıkları
_2etuturkob
_991811
700 1 _aBöhürler, Ayşe Aydın
_eeditor
_9139520
942 _2lcc
_cBK