000 01518cam a2200373 a 4500
001 200450883
999 _c200450883
_d69095
003 TR-AnTOB
005 20240902102334.0
007 ta
008 971218s1990 tu o b 100 0 tur
020 _a9759552515
040 _aDLC
_beng
_erda
_cDLC
_dDLC
_dTR-AnTOB
041 0 _atur
_aeng
050 0 0 _aTX725.T9
_bÜ286 1990
090 _aTX725.T9
_bÜ286 1990
111 2 _aInternational Food Congress
_n(3. :
_d1990:
_cİstanbul)
_9130687
245 1 0 _aÜçüncü milletlerarası yemek kongresi : Türkiye, 7-12 Eylül 1990 =
_bthird international food congress : Turkey, 7-12 September 1990 /
_cdüzenleyen: Feyzi Halıcı.
264 1 _aAnkara :
_bKonya Kültür ve Turizm Vakfı,
_c1990
300 _a221 pages :
_bphotographs ;
_c24 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
500 _a"Bu eser Kültür Bakanlığı Halk Kültürünü Araştırma Dairesi Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı Kültür İşleri Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla yayınlanmıştır."
504 _aBIB
546 _aEnglish and Turkish.
650 0 _aCooking, Turkish
_vCongresses
_9130691
650 0 _aTürk mutfağı
_vKongreler
_9102916
650 7 _aBesin
_vKongreler
_2etuturkob
_965423
650 0 _aFood
_vCongresses
_965424
700 1 _aHalıcı, Feyzi,
_d1924-2017
_eeditor
_9110082
710 2 _aKonya Kültür ve Turizm Vakfı.
_9236352
942 _2lcc
_cBK