000 01202cam a2200373 i 4500
999 _c200452541
_d70753
001 200452541
003 TR-AnTOB
005 20240911162952.0
007 ta
008 230308t20222022tu 001 0 tur d
020 _a9786258352115 (volume1 )
020 _a9786258352122 (volume2)
020 _a9786258352108 (set)
040 _aT9K
_beng
_erda
_cT9K
_dTR-AnTOB
041 0 _atur
050 1 4 _aTX725.T9
_bŞ48 2022
090 _aTX725.T9
_bŞ48 2022
100 1 _aŞevket, Ahmed
_eauthor
_9141262
245 1 0 _aAşçı mektebi /
_cAhmed Şevket ; editör Prof. Dr. Turgay Anar ; hazırlayan Göker İnan.
246 1 3 _aThe cooking school.
264 1 _aAnkara :
_bTürkiye Bilimler Akademisi Yayınları,
_c2022.
264 4 _c©2022
300 _avolumes ;
_c24 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent.
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia.
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier.
490 0 _aTürk-İslâm Bilim Kültür Mirası Dizisi ;
_v46
504 _aBIBINDX
650 7 _aAşçılık (Türkiye)
_2etuturkob
_983533
700 1 _aAnar, Turgay
_eeditor
_9141263
700 1 _aİnan, Göker
_eeditor
_9123077
942 _2lcc
_cBK