000 | 00966cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 200454040 | ||
999 |
_c200454040 _d72252 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20250130134240.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230907s2022 tu ad 000 0 tur d | ||
020 | _a9786057418319 | ||
040 |
_aKARATAY _beng _erda _cKARATAY _dTR-AnTOB |
||
041 | 0 | _atur | |
050 | 4 |
_aTX652 _b.B4756 2022 |
|
090 |
_aTX652 _b.B4756 2022 |
||
245 | 0 | 0 |
_aBesin hazırlama ve pişirme teknikleri / _cEditör Prof. Dr. Nurhan Ünüsan. |
250 | _a1. Baskı | ||
264 | 1 |
_aKonya : _bKTO Karatay Üniversitesi Yayınları, _c2022. |
|
300 |
_a205 pages : _billustrations, tables ; _c24 cm |
||
336 |
_atext _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBIB | ||
650 | 7 |
_aYemek pişirme _2etuturkob _9123834 |
|
650 | 7 |
_aBesin güvenliği _2etuturkob _9143045 |
|
700 | 1 |
_aÜnüsan, Nurhan _eeditor _9143025 |
|
942 |
_2lcc _cBK |