000 00966cam a2200313 i 4500
001 200454040
999 _c200454040
_d72252
003 TR-AnTOB
005 20250130134240.0
007 ta
008 230907s2022 tu ad 000 0 tur d
020 _a9786057418319
040 _aKARATAY
_beng
_erda
_cKARATAY
_dTR-AnTOB
041 0 _atur
050 4 _aTX652
_b.B4756 2022
090 _aTX652
_b.B4756 2022
245 0 0 _aBesin hazırlama ve pişirme teknikleri /
_cEditör Prof. Dr. Nurhan Ünüsan.
250 _a1. Baskı
264 1 _aKonya :
_bKTO Karatay Üniversitesi Yayınları,
_c2022.
300 _a205 pages :
_billustrations, tables ;
_c24 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBIB
650 7 _aYemek pişirme
_2etuturkob
_9123834
650 7 _aBesin güvenliği
_2etuturkob
_9143045
700 1 _aÜnüsan, Nurhan
_eeditor
_9143025
942 _2lcc
_cBK