000 01368cam a2200373 i 4500
999 _c200454970
_d73182
003 TR-AnTOB
005 20231018104510.0
007 ta
008 170504s1989 tu a b 100 0 tur d
010 _a92969447
020 _a9759552507
_q(paperback)
035 _a(OCoLC)37994226
040 _aDLC
_beng
_erda
_cDLC
_dSULEY
_dTR-AnTOB
041 0 _atur
_aeng
043 _aa-tu---
049 _aMAIN
050 0 4 _aTX725.T8
_bI58 1988
090 _aTX725.T8
_bI58 1988
111 2 _aInternational Food Congress
_n(2nd :
_d1988 :
_cKonya, Turkey)
_9144049
245 1 0 _aİkinci Milletlerarası Yemek Kongresi :
_bTürkiye, 3-10 Eylül 1988 = Second International Food Congress : Turkey, 3-10 September, 1988 /
_cdüzenleyen / organized, Feyzi Halıcı.
246 3 _a2. Milletlerarası Yemek Kongresi ; Türkiye, 3-10 Eylül 1988
246 1 1 _aSecond International Food Congress
264 1 _aKonya :
_bKültür ve Turizm Vakfı,
_c1989.
300 _axi, 495, [20] sayfa :
_bresimler (renkli) ;
_c24 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
546 _aTürkçe ve İngilizce
650 0 _aCooking
_vCongresses
_976948
650 0 _aCooking, Turkish
_vCongresses
_9102917
700 1 _aHalıcı, Feyzi,
_d1924-2017
_eeditor
_9110082
942 _2lcc
_cBK