000 | 01368cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c200454970 _d73182 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20231018104510.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 170504s1989 tu a b 100 0 tur d | ||
010 | _a92969447 | ||
020 |
_a9759552507 _q(paperback) |
||
035 | _a(OCoLC)37994226 | ||
040 |
_aDLC _beng _erda _cDLC _dSULEY _dTR-AnTOB |
||
041 | 0 |
_atur _aeng |
|
043 | _aa-tu--- | ||
049 | _aMAIN | ||
050 | 0 | 4 |
_aTX725.T8 _bI58 1988 |
090 |
_aTX725.T8 _bI58 1988 |
||
111 | 2 |
_aInternational Food Congress _n(2nd : _d1988 : _cKonya, Turkey) _9144049 |
|
245 | 1 | 0 |
_aİkinci Milletlerarası Yemek Kongresi : _bTürkiye, 3-10 Eylül 1988 = Second International Food Congress : Turkey, 3-10 September, 1988 / _cdüzenleyen / organized, Feyzi Halıcı. |
246 | 3 | _a2. Milletlerarası Yemek Kongresi ; Türkiye, 3-10 Eylül 1988 | |
246 | 1 | 1 | _aSecond International Food Congress |
264 | 1 |
_aKonya : _bKültür ve Turizm Vakfı, _c1989. |
|
300 |
_axi, 495, [20] sayfa : _bresimler (renkli) ; _c24 cm |
||
336 |
_atext _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _bnc _2rdacarrier |
||
546 | _aTürkçe ve İngilizce | ||
650 | 0 |
_aCooking _vCongresses _976948 |
|
650 | 0 |
_aCooking, Turkish _vCongresses _9102917 |
|
700 | 1 |
_aHalıcı, Feyzi, _d1924-2017 _eeditor _9110082 |
|
942 |
_2lcc _cBK |