000 | 01105nam a2200337 a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c200458804 _d77016 |
||
001 | 200458804 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20250703102805.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 231108s2014 tu a|||j |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9786053321774 | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _erda _cTR-AnTOB |
||
041 | 0 |
_atur _hita |
|
092 |
_a500.15 _bSCOb 2014 |
||
100 | 1 |
_aScotti, Alberto Douglas. _eauthor |
|
240 | 1 | 0 | _aScienza e cucina |
245 | 1 | 0 |
_aBilim ve mutfak / _cAlberto Douglas Scotti ; Resimleyen: Filippo Pietro ; Çeviri: Filiz Özdem. |
250 | _a1. baskı | ||
264 | 1 |
_aİstanbul : _bİş Bankası Kültür Yayınları, _c2014. |
|
300 |
_a40 pages : _billustrations ; _c27 cm. |
||
336 |
_atext _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 0 |
_aİş Bankası Kültür Yayınları : _v3052. |
|
653 |
_aÇocuk edebiyatı _aBilim _aGıdalar _aMutfak |
||
700 | 1 |
_aPietro, Filippo _eillustrator _9144204 |
|
700 | 1 |
_aÖzdem, Filiz _eillustrator _9109886 |
|
942 |
_2ddc _cBK |