000 | 00992cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 200461916 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20241129155058.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 041102n tura|||| |||| 00| 0 tur d | ||
035 | _a19575 | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _erda _cTR-AnTOB |
||
041 | 0 | _atur | |
050 | 1 |
_aTX725.T9 _bC55y |
|
090 |
_aTX725.T9 _bC55y |
||
100 | 1 |
_aCılızoğlu Eryılmaz, Leman _912043 |
|
245 | 1 | 0 |
_aYemek pişirme : _btemel metod ve uygulamaları, beslenme, yemek görgü kuralları / _cLeman Cılızoğlu Eryılmaz. |
264 | 1 |
_aAnkara : _bEmel Matbaacılık Sanayi, _c[date of publication not identified] |
|
300 |
_a527 pages ; _c20 cm |
||
336 |
_atext _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 0 |
_aTürk mutfağı _9102916 |
|
650 | 7 |
_aAşçılık (Türkiye) _2etuturkob _983533 |
|
653 | _aSofra düzenleme | ||
653 | _aYemek türleri | ||
942 |
_cBK _2lcc |
||
999 |
_c200461916 _d80128 |