000 | 00708 a2200241 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 20484 | ||
999 |
_c20484 _d7168 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20240911163319.0 | ||
008 | 041102s2003 tu tur | ||
020 | _a9753331169 | ||
041 | _atur | ||
050 |
_aTX725.M628 _bO78 2003 |
||
090 | _aTX725.M628 O78 2003 | ||
245 | 0 |
_aOrtadoğu mutfak kültürleri / _cEd. Sami Zubaida, Richard Tapper ; çev. Ülkün Tansel. |
|
250 | _a2. bs. | ||
264 | 1 |
_aİstanbul : _bTarih Vakfı Yurt Yayınları, _c2003 |
|
300 |
_aix, 294 p. ; _c21 cm. |
||
490 | 0 | _aTarih Vakfı Yurt Yayınları; 104 | |
500 | _aOrjinal; Culinary Cultures of middle east | ||
650 | 0 |
_aOrta Doğu mutfağı _xTarih _913211 |
|
902 | _a0005115 | ||
942 | _cBK |