000 01150 a2200361 4500
999 _c36263
_d13541
001 36263
003 TR-AnTOB
005 20240919154534.0
008 060825s2005 tu 00010 tur
020 _a975060329x
040 _aETU
_cTR-AnTOB
041 _atur
050 _aTX911.3
_b.M45 2005
090 _aTX911.3 .M45 2005
100 _aMaviş, Fermani
_926637
245 0 _aMönü planlama tekniği /
_cFermani Maviş.
264 1 _aEskişehir :
_bAnadolu Üniversitesi,
_c2005.
300 _a228 s. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_atext
_btxt
337 _2rdamedia
_aunmediated
_bn
338 _2rdacarrier
_avolume
_bnc
490 0 _aAnadolu Üniversitesi Yayınları ;
_v1614
_aTurizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Yayınları ;
_v7
650 _92719
_aNutrition
650 _97902
_aBeslenme
650 0 _aYemek listesi
_xPlanlama
_926639
650 _aMenus
_xPlanning
_926642
650 _aBesin hizmeti yönetimi
_926641
650 _aFood service management
_92198
710 2 _aAnadolu Üniversitesi.
_bTurizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
_926638
902 _a0016552
942 _cBK
_2lcc