000 | 01045 a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 74720 | ||
999 |
_c74720 _d22824 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20230623102632.0 | ||
008 | 090506s1986 tu 00000 tur | ||
040 | _aTR-AnTOB | ||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTX773 _b.T36 1986 |
|
090 | _aTX773 .T36 1986 | ||
245 | 0 |
_aEt-terkibat fi tabhi'l-hulviyyat = _b(tatlı pişirme tarifleri) / _chazırlayan Günay Kut. |
|
264 | 1 |
_a[Ankara] : _bKültür ve Turizm Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi, _c1986. |
|
300 |
_aXV, 44 s., 32 s. ; _c24 cm. |
||
490 | 0 | _aKültür ve Turizm Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi yayınları ; 69. Gelenek, görenek ve inançlar dizisi ; 3 | |
590 | _aSayın Celil Güngör tarafından bağışlanmıştır. | ||
650 |
_aCookery, Turkish _954373 |
||
650 |
_aDesserts _zTurkey _954610 |
||
650 |
_aTatlılar _zTürkiye _954611 |
||
650 | 0 |
_aTürk mutfağı _9102916 |
|
700 |
_aKut, Günay, _d1939- _934684 |
||
902 | _a0029105 | ||
903 | _aMerkez Kütüphanesi | ||
945 | _aHA, CS | ||
942 | _cBK |