000 01045 a2200301 4500
001 74720
999 _c74720
_d22824
003 TR-AnTOB
005 20230623102632.0
008 090506s1986 tu 00000 tur
040 _aTR-AnTOB
041 _atur
050 0 _aTX773
_b.T36 1986
090 _aTX773 .T36 1986
245 0 _aEt-terkibat fi tabhi'l-hulviyyat =
_b(tatlı pişirme tarifleri) /
_chazırlayan Günay Kut.
264 1 _a[Ankara] :
_bKültür ve Turizm Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi,
_c1986.
300 _aXV, 44 s., 32 s. ;
_c24 cm.
490 0 _aKültür ve Turizm Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi yayınları ; 69. Gelenek, görenek ve inançlar dizisi ; 3
590 _aSayın Celil Güngör tarafından bağışlanmıştır.
650 _aCookery, Turkish
_954373
650 _aDesserts
_zTurkey
_954610
650 _aTatlılar
_zTürkiye
_954611
650 0 _aTürk mutfağı
_9102916
700 _aKut, Günay,
_d1939-
_934684
902 _a0029105
903 _aMerkez Kütüphanesi
945 _aHA, CS
942 _cBK