000 01131 a2200337 4500
999 _c75381
_d35548
001 75381
003 TR-AnTOB
005 20200519124047.0
008 110925s2005 tu b 000 0 d
020 _a9750603648
040 _aTR-AnTOB
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
050 1 4 _aTX911.3.M27
_bG85 2005
090 _aTX911.3.M27 G85 2005
100 1 _aGüler, Sibel
_956176
245 0 0 _aİstanbul'daki beş yıldızlı otel restoranlarının rekabet stratejilerinin belirlenmesine yönelik bir uygulama /
_cSibel Güler.
264 1 _aEskişehir :
_bAnadolu Üniversitesi ,
_c2005.
300 _axvi, 130 p. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_atext
_btxt
337 _2rdamedia
_aunmediated
_bn
338 _2rdacarrier
_avolume
_bnc
490 0 _aT.C. Anadolu Üniversitesi Yayınları ;
_v1652
_aTurizm ve Otel işletmeciliği Yüksekokulu Yayınları ;
_v8
504 _aIncludes bibliographical references :p. (124-130).
650 0 _aRestaurant management
_956178
650 0 _aRestoran yönetimi
_956177
902 _a0029951
903 _aMerkez Kütüphane
942 _cBK
_2lcc
945 _aMC