Gıda işlemede kurutma teknolojilerinin temel ilkeleri / Gökhan Bingöl, Onur Devres.
Language: Türkçe Series: İstanbul Sanayi Odası Yayınları 2010 ; 4Publisher: İstanbul: İstanbul Sanayi Odası, 2010Description: 96 p.; tabl. ; 29 cmISBN:- 9789944605823
- TP370 .B56 2010
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TP370.B56 2010 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0037733 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
TP359.H8 S87 2007 Sürdürülebilir enerji ve hidrojen / | TP359.H8 S87 2007 Sürdürülebilir enerji ve hidrojen / | TP363 .C65 1981 Convective boiling and condensation / | TP370.B56 2010 Gıda işlemede kurutma teknolojilerinin temel ilkeleri / | TP372.5 .Y35 2019 Saklı seçilmişler : siz onları değil; onlar sizi seçti / | TP435.W48.G42 2012 Geçmişten geleceğe tam buğday ekmeği : bakanlık, sanayi,üniversiteler, sivil toplum kuruluşları araştırdı, inceledi / | TP455 .Ö94 2014 Yediklerinizin içinde ne var? : A’dan Z’ye tüm katkı maddeleri / |
Kısaltılmış doktora tezi
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.