Malatya Mutfak ve Yemek Kültürü
Language: Türkçe Series: Kültür ve Sanat Dizisi ; 5Publisher: Malatya: Malatya Valiliği Yayınları, 2013Description: 448 s. 18 cmISBN:- 9786054768103
- TX725.T9 M35 2013
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX725.T9 M35 2013 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0043360 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | |||||||
TX725.T9 G6 2009 Tradesmen's traditional restaurants in İstanbul : 40 best adresses = Traditionsreiche gasthauser für gewerbetreibende in İstanbul : 40 adressen / | TX725.T9 G65 2009 Forty years old taste havens in Istanbul = Geschmacksoaseniın Istanbul vierzig jahre tradition / | TX 725.T9 H35 1988 Yabancı yemek uzmanlarınca Türk mutfağı / | TX725.T9 M35 2013 Malatya Mutfak ve Yemek Kültürü | TX725 .T9 O53 2015 Adıyaman Cemile mutfak kültürü / | TX725.T9 O97 2018 Gaziantep cuisine in four seasons / | TX725.T9 .R57 2016 Risale-i aşfezlik = (aşçılık risalesi) / |
Sunuş -- Yemek ve Kültür -- Malatya Evlerinde Mutfak -- Malatya Mutfağına Genel Bir Bakış -- Malatya Mutfağında Kullanılan Ürünler -- Kış Hazırlıkları -- Öğünlerde ve Özel Günlerde Yenen Yiyecekler -- İlçelerin mutfak ve Yemek Kültürü -- Çorbalar -- Et Yemekleri -- Fırın Yemekleri -- Et, Bulgur ve Meyvelerin Buluştuğu Yemekler -- Sarma, Dolma ve Köfteler -- Sebze Yemekleri -- Pilavlar -- Salatalar -- Hamur İşleri -- Tatlılar -- İçecekler -- Reçel ve Marmelatlar -- Malatya Mutfağının Yöresel Malzemeleri -- Malatya Mutfağının Yöresel Araç ve Gereçleri -- Kaynak Kişiler -- Katkıda Bulunan Kurum ve Kuruluşlar -- Kaynakça.
There are no comments on this title.