Pişirme yöntemleri / A. Aylin Alsaffar, Z. Begüm Kalyoncu ; editör Esra Demirkoparan.
Language: Türkçe Ankara: Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015Description: xi,182 pages : illustrations, tables. 20 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 9786053333784
- TX681 .A47 2015
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX681 .A47 2015 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0050095 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
TX637 .B63 2003 Tarihöncesinden ortaçağa kültür, sanat ve mutfak / | TX652 .B4756 2022 Besin hazırlama ve pişirme teknikleri / | TX 656 .P764 2009 Profesyonel mutfak ve ekipmanları için Avrupa direktifleri ve standartlarının uygulama rehberi / | TX681 .A47 2015 Pişirme yöntemleri / | TX721 .G474 1981 Kulinarische streifzüge durch Bayern / | TX723.4 .E457 Matbax dastanı / | TX723.5.G8 B619 2002 İstanbul lezzeti : İstanbullu Rumların mutfak kültürü / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.