Antalya mutfağı ve lezzet ustaları / Hüseyin Çimrin.
By: Çimrin, Hüseyin
Material type: TextLanguage: Türkçe Publisher: Antalya: ATSO, 2017Description: 288 pages : photographs ; 21 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volume ISBN: 9786051375977Subject(s): Gastronomi -- Antalya | CookingLOC classification: TX725.T8 | Ç56 2017Item type | Current location | Home library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX725.T8 Ç56 2017 (Browse shelf) | Available | 0053673 |
Browsing Merkez Kütüphane Shelves , Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection , Collection code: Genel Koleksiyon Close shelf browser
TX725 .M35.S48 2008 Setting similar tables around the same sea / | TX725.M628 O78 2003 Ortadoğu mutfak kültürleri / | TX725.T8 .İ38 2014 İhtimam zarafet lezzet : Çankaya Köşkü'nün mutfağı, sofraları, davetleri / | TX725.T8 Ç56 2017 Antalya mutfağı ve lezzet ustaları / | TX725.T8 İ38 2014 c.2 İhtimam zarafet lezzet : Çankaya Köşkü'nün mutfağı, sofraları, davetleri / | TX725.T8 A43 1992 Ali Eşref dede'nin yemek risalesi / | TX725.T8 A43 1994 Turkish Cypriot and Mediterranean cookery / |
There are no comments for this item.