Gaziantep cuisine in four seasons / Özden Mermer Özsabuncuoğlu ; edited by Ismail H. Ozsabuncuoglu ; English editor Carol S. Yurur.
Material type: TextLanguage: İngilizce Series: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları ; 20.Publisher: Ankara : Gazi Kültür, 2018Edition: Sixth editionDescription: 456 pages : photographs ; 22 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 9786058123717 (hardback)
- UNESCO Creative Cities Network within gastronomy
- TX725.T9 O97 2018
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX725.T9 O97 2018 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | Donated by TOBB | 0067222 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||||
TX 725.T9 H35 1988 Yabancı yemek uzmanlarınca Türk mutfağı / | TX725.T9 M35 2013 Malatya Mutfak ve Yemek Kültürü | TX725 .T9 O53 2015 Adıyaman Cemile mutfak kültürü / | TX725.T9 O97 2018 Gaziantep cuisine in four seasons / | TX725.T9 .R57 2016 Risale-i aşfezlik = (aşçılık risalesi) / | TX725.T9 T87 1982 Türk mutfağı sempozyumu bildirileri : 31 Ekim-1 Kasım 1981, Ankara. | TX725.T9 U51 2009 1. Uluslararası Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu 24-26 Haziran 2009 = 1 st international sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region 24-26 june 2009 / |
Includes index.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.