Ortadoğu mutfak kültürleri / Ed. Sami Zubaida, Richard Tapper ; çev. Ülkün Tansel.

Language: Türkçe Series: Tarih Vakfı Yurt Yayınları; 104Publisher: İstanbul : Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2003Edition: 2. bsDescription: ix, 294 p. ; 21 cmISBN: 9753331169Subject(s): Yemekler, Ortadoğu -- TarihLOC classification: TX725.M628 | O78 2003
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Book Book Merkez Kütüphane
Genel Koleksiyon / Main Collection
Merkez Kütüphane
Genel Koleksiyon TX725.M628 O78 2003 (Browse shelf) 1 1 Available 0005115

Orjinal; Culinary Cultures of middle east

There are no comments for this item.

to post a comment.
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.