Ortadoğu mutfak kültürleri / Ed. Sami Zubaida, Richard Tapper ; çev. Ülkün Tansel.
Language: Türkçe Series: Tarih Vakfı Yurt Yayınları; 104Publisher: İstanbul : Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2003Edition: 2. bsDescription: ix, 294 p. ; 21 cmISBN: 9753331169Subject(s): Yemekler, Ortadoğu -- TarihLOC classification: TX725.M628 | O78 2003Item type | Current location | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX725.M628 O78 2003 (Browse shelf) | 1 | 1 | Available | 0005115 |
Orjinal; Culinary Cultures of middle east
There are no comments for this item.