Tarihöncesinden ortaçağa kültür, sanat ve mutfak / Phyllis Pray Bober ; çev. Ülkün Tansel.
Language: Türkçe Series: Kitap Yayınevi; 39. Tarih ve Coğrafya Dizis; 15Publisher: İstanbul : Kitap Yayınevi, 2003Description: 500 p. : ill. ; 22 cmISBN:- 9758704346
- TX637 .B63 2003
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX637 .B63 2003 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0003847 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX553.C28 A78 2011 Karbonhidratlar, mısır şekeri ve gıda endüstrisinde kullanımı / | TX553.T7 A737 2006 Trace element analysis of food and diet / | TX558.F7 İ53 2004 Meyve ağacından hikâyeler / | TX637 .B63 2003 Tarihöncesinden ortaçağa kültür, sanat ve mutfak / | TX652 .B4756 2022 Besin hazırlama ve pişirme teknikleri / | TX 656 .P764 2009 Profesyonel mutfak ve ekipmanları için Avrupa direktifleri ve standartlarının uygulama rehberi / | TX681 .A47 2015 Pişirme yöntemleri / |
Orjinal: Art culture and cuisine. Bibliography: p. 452-493. Includes index.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.