Türk mutfağı sempozyumu bildirileri : 31 Ekim-1 Kasım 1981, Ankara.
Language: Türkçe Series: Milli Folklor Araştırma Dairesi Yayınları ; Seminer, Kongre, Bildirileri Dizisi ; 41Publisher: Ankara : Ankara Üniversitesi Basımevi, 1982Description: 257 s. ; 24 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- TX725.T9 T87 1982
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX725.T9 T87 1982 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0025611 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | |||||||
TX725 .T9 O53 2015 Adıyaman Cemile mutfak kültürü / | TX725.T9 O97 2018 Gaziantep cuisine in four seasons / | TX725.T9 .R57 2016 Risale-i aşfezlik = (aşçılık risalesi) / | TX725.T9 T87 1982 Türk mutfağı sempozyumu bildirileri : 31 Ekim-1 Kasım 1981, Ankara. | TX725.T9 U51 2009 1. Uluslararası Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu 24-26 Haziran 2009 = 1 st international sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region 24-26 june 2009 / | TX759.5.Y63 Y87 2015 Yoğurdun öyküsü / | TX763 .R57 2017 Risâle-i nân-vâylık = (Fırıncılık risalesi) / |
Sayın Celil Güngör tarafından bağışlanmıştır.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.