Et-terkibat fi tabhi'l-hulviyyat = (tatlı pişirme tarifleri) / hazırlayan Günay Kut.
Language: Türkçe Series: Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi yayınları ; 69. Gelenek, görenek ve inançlar dizisi ; 3Publisher: [Ankara] : Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi, 1986Description: XV, 44 s., 32 s. ; 24 cmSubject(s): LOC classification:- TX773 .T36 1986
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX773 .T36 1986 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0029105 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | |||||
TX769 .Y56 2014 2013 yılı Türkiye’de ekmek israfı araştırması | TX773 .Ş28 1998 Tatlı kitap: Türk ve Dünya tatlıları / | TX773 .E76 2018 Diyarbakır kadayıfının tarihsel serüveni / | TX773 .T36 1986 Et-terkibat fi tabhi'l-hulviyyat = (tatlı pişirme tarifleri) / | TX 817.B6 A47 2007 Acısıyla tatlısıyla boza : bir imparatorluk meşrûbatının tarihi, coğrafyası, kimyası, edebiyatı / | TX820 .P76 2017 V. Uluslararası gıda ar-ge proje pazarı : Proje kitabı 2017 / | TX837 .T36 2000 Vejetaryen Türk mutfağı = vegetarian Turkish cooking / |
Sayın Celil Güngör tarafından bağışlanmıştır.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.