Mönü planlama tekniği / Fermani Maviş.
By: Maviş, Fermani
Language: Türkçe Series: Anadolu Üniversitesi Yayınları ; 1614 Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Yayınları ; 7Publisher: Eskişehir : Anadolu Üniversitesi, 2005Description: 228 s. ; 24 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 975060329xContained works: Anadolu Üniversitesi. Turizm ve Otel İşletmeciliği YüksekokuluSubject(s): Nutrition | Beslenme | Mönüler -- Planlama | Menus -- Planning | Besin hizmeti yönetimi | Food service managementLOC classification: TX911.3 | .M45 2005Item type | Current location | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX911.3 .M45 2005 (Browse shelf) | 1 | 1 | Available | 0016552 |
There are no comments for this item.