Foodservice organizations : a managerial and systems approach / Marian C. Spears, Mary B. Gregoire.
Language: İngilizce Publisher: Upper Saddle River, N.J. : Pearson/Prentice Hall, c2004Edition: 5th edDescription: x, 710 p. : ill. ; 27 cmISBN:- 0130486892
- TX911.3.M27 S69 2004
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX911.3.M27 S69 2004 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | CD00099 | ||
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX911.3.M27 S69 2004 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0001988 | ||
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX911.3.M27 S69 2004 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | CD00091 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX911.3.M27 O84 2002 Otel işletmeciliği / | TX911.3.M27 P57 2015 Yiyecek içecek işletmeleri yönetimi / | TX911.3.M27 .S28 2015 Yiyecek içecek sektörü için yerel girişimcilik / | TX911.3.M27 S69 2004 Foodservice organizations : | TX911.3.M27 S69 2004 Foodservice organizations : | TX911.3.M27 S69 2004 Foodservice organizations : | TX911.3.M3 K68 2003 Marketing for hospitality and tourism / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.