Menü planlama / Işıl Özgen.
Language: Türkçe Publisher: Ankara : Beta Basım Yayım, 2015Description: x,116 pages : illustrations ; 22 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 9786053333777
- TX911.3.M45 O94 2015
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX911.3.M45 O94 2015 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0050092 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX911.3.M27 S69 2004 Foodservice organizations : | TX911.3.M3 K68 2003 Marketing for hospitality and tourism / | TX911.3 .M45 2005 Mönü planlama tekniği / | TX911.3.M45 O94 2015 Menü planlama / | TX911.3.P8 F45 2002 Purchasing : selection and procurement for the hospitality industry / | TX912 .K64 2004 Otel teknolojisi / | TX912 .K64 2004 Otel teknolojisi / |
Trakya Bölgesindeki yiyecek içecek mesleki eğitim okullarında kalitenin arttırılması projesi.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.